Avantajele Sistemului Flovac

 

Compania Flovac a fost înfiinţată în anul 2005 prin fuziunea a trei dintre pionierii industriei vacuumului: Willem Gooren (Olanda), John Radinof (Australia) şi Bukhard Vogt (Germania).

Echipa Flovac s-a specializat în sisteme de canalizare municipale şi a fost implicata în mai mult de 350 de proiecte din peste 20 de ţări. Multe dintre proiectele Flovac au fost recompensate cu premii pentru protecţia mediului si pentru inovatie, iar în Australia, în 2011, Flovac a fost listată ca una dintre cele mai inovative companii.

 

Bild Flovac Founders 600

Willem Goren, John Radinof si Bukhard Vogt

 

În ultimele decenii, FLOVAC este prezentă pe toate continentele lumii - în Europa (Germania, Olanda, Franța, Marea Britanie, Irlanda, Portugalia, Spania, Grecia, Slovenia, Bulgaria, Estonia, Polonia, Republica Ceha, Lituania), în Asia, Australia, Orientul Mijlociu, America de Sud și SUA.

 

Grafik Ventil Ball

 

"Ball space" 78 mm si peste 1.100.000 de cicluri de golire

 

Punctul forte al companiei constă în abordarea sa faţă de fiecare proiect, asigurând implicarea specialiştilor nostri de la proiectare până la excelență operațională.
Produsele Flovac sunt inovative, de calitate înaltă, proiectate să corespundă celor mai ridicate standarde. Sunt fabricate în concordanţă cu certificarea ISO 9000/9001 și corespund tuturor standardelor relevante inclusiv standardul european EN 1091 și cel australian AS 4310.


Grafik Schacht Eingebaut

Camin de colectare cu vane de vacuum

 

Va invitam să citiți în meniul din stânga detalii despre avantajele produselor noastre, de la pasajul de trecere prin vana de vacuum de 78 mm până la sistemul de monitorizare.