Cămine de vacuum

 

Pentru proiecte noi și extinderi, furnizăm cămine de vacuum complet echipate și montate, cu vane de vacuum, robinet de închidere și toate conexiunile de conducte și furtunuri. Căminele sunt apoi plasate în groapa săpată și pregătită și conectate la rețeaua de canalizare gravitațională din case și la rețeaua de vid prin intermediul conductei de service. Nu sunt necesare alte lucrări de asamblare pe șantier.

În căminul de vacuum se acumulează aproximativ 40 de litri de apă uzată, care intră prin conductele gravitaționale din casele învecinate. Apa uzată se adună în partea inferioară a caminului, a cărui fund are o pantă către punctul unde conducta de aspirație atinge fundul șanțului. Astfel se asigură că șanțul este complet golit prin aspirație și fluxul de aer care intră, și nu se formează sedimente.

 

3DPit1

Camin de Vacuum Flovac


Conducta de aspirație are doar o deviere de 90 de grade și este direcționată cât mai aproape posibil prin vane de vacuum în conducta de service. Astfel, rezistența la flux este menținută la un minim pentru a economisi energie. Fiecare deviere, așa cum există și în cazul lifturilor, consumă energie. În sistemele Flovac, se acordă atenție montării doar a lifturilor necesare.

Căminul de vacuum standard Flovac este fabricat din PE și are următoarele dimensiuni:

Diametrul în partea superioară este de aproximativ 940-1040 mm și în partea inferioară, în zona rezervorului de colectare, este de 645 mm. Înălțimea căminului de vid este de aproximativ 2000 mm. Greutatea este de aproximativ 90 kg.

 

 

Bild Schacht Freigestellt

Camin de Vacuum Flovac

 

Căminul de vacuum este produs în UE, în concordanţă cu certificarea ISO 9000/9001 şi respectă toate standardele relevante, inclusiv standardul european ISO EN 1091 si