Colaborare

 

Propunere de colaborare pentru construcția, întreținerea, reparația și modernizarea sistemelor de canalizare cu vacuum

FLOVAC nu își propune doar să vândă componente tehnice pentru un sistem de canalizare cu vid, ci să construiască împreună cu firmele de construcții un sistem de vacuum funcțional, rentabil și durabil. Una dintre competențele noastre de bază este și întreținerea, repararea și modernizarea sistemelor de canalizare cu vacuum existente. Identificarea și calificarea defectelor și greșelilor de construcție ocupă un loc primordial. După prima analiză, elaborăm o soluție tehnică și facem o ofertă.

Dezvoltarea soluției tehnice se bazează întotdeauna pe cele mai moderne și fiabile tehnologii disponibile în prezent. În plus, Fovac oferă următoarele servicii:

 

  • Proiectarea tehnică de la dezvoltarea conceptului până la planificarea detaliată
  • Suport tehnic pe durata construcției și a operării
  • Instruirea personalului de operare
  • Consultanță în exploatare
  • Furnizarea de piese de schimb pentru echipamentele de la toți producătorii. Stoc in Romania.

Sistemele de canalizare cu vacuum de la Flovac sunt conforme cu standardele SR EN 1091/2002 și SR EN 16932-3 sau standardele europene corespunzătoare.

Soluțiile noastre tehnice se concentrează pe eficiența energetică și siguranța operațională. Folosim numai componente tehnice de la producători de renume în cea mai bună formă actuală. Vom alege întotdeauna echipamentele care sunt pe termen lung cele mai economice.

Oferim studii de soluție gratuite pentru aplicații concrete, inclusiv estimări de costuri. Prin aceste măsuri, în cazul construcțiilor noi, se constată dacă sistemul de canalizare cu vid este mai economic decât alte soluții tehnice. De regulă, o canalizare cu vid poate fi realizată cu aproximativ 60% din costul unui sistem convențional de canalizare gravitațională pentru aceeași aplicație.

În plus față de produsele noastre, Flovac poate furniza echipamentele tehnologice de înaltă performanță necesare pentru construirea unui sistem de canalizare cu vid. De obicei, conductele și echipamentele sunt mai bine procurate local de către constructor, datorită disponibilității bune pe piața românească.

Pentru investițiile la care planificarea tehnică nu a început încă, oferim gratuit elaborarea unei studii de soluție tehnice, dimensionarea sistemului de canalizare și a stației de vid, precum și evaluarea costurilor.

Suntem întotdeauna disponibili pentru mai multe informații, atât pentru clienți publici, cât și pentru cei privați, cum ar fi dezvoltatorii imobiliari.

Flovac are cele mai multe piese de schimb pentru echipamentele de la toți producătorii în România! Apelați-ne în caz de probleme. Suntem mereu disponibili.

 

Internet: 

http://www flovac.ro

Alte websiteuri internationale:

http://www.flovac.com 
http://www.flovac.de
http://www.flovac.pl

Reprezentant FLOVAC pentru România: 

Ulrich Brunhuber 
Calea Barladului 158 
RO-600386 Bacau 
Telefon: +40 720 777103 
Mobil:    +40 720 777102