Login Form

Controler

Unitatea de control a vanei de vacuum se atașează de corpul vanei printr-o conexiune cu sistem click. Rolul ei este acela de a activa vana de vacuum în condiții de siguranță.

La baza funcționării unității de control stau presiunea, vacuumul și atmosfera. Pe măsură ce nivelul de apă uzată crește în bazinul de acumulare din camera de vacuum, acesta comprimă aerul din conducta senzor. Această presiune inițiază deschiderea vanei prin depășirea tensiunii arcului din unitatea de control și activează o supapă cu trei căi. Odată deschisă, supapa cu trei căi permite unității de control să ia vacuum din partea din aval a supapei și să o aplice în camera de acționare a vanei de vacuum (partea superioara a vanei) pentru a o deschide complet. După trecerea perioadei prestabilite, aerul atmosferic este admis în camera de acționare, permițând închiderea vanei cu ajutorul arcului din camera de acționare.

 

 Bild Controler Ventil Web

 

Căminul de vacuum Flovac a fost proiectat astfel încât să fie aspirată o cantitate specifică de lichid foarte repetabilă pentru fiecare ciclu. La rândul său, acest lucru ajută la controlul raportului aer / lichid (A / L) asigurând o funcționare corectă a sistemului. Unitatea de control este componenta care face posibil acest lucru, constituind componenta cheie a vanei de vacuum Flovac 3".

 

Bild Controler Adapter web

Unitatea de control poate fi montată oricărei vane de vacuum existente pe piață, folosind un adaptor.

 

Avantajele unității de control Flovac:

Unitatea de control Flovac este construită din material rezistent (poliamidă) și transparent, cu o durată lungă de viață. Transparența materialului permite o mai bună vizualizare a funcționării unității de control și observarea în timp optim a eventualelor impurități ajunse accidental în unitatea de control și intervenirea pentru îndepartarea acestora.

Unitatea de control Flovac funcționează pneumatic, nu necesită curent electric.

Unitatea de control Flovac este testată să funcționeze și atunci când este scufundată în apă, în condiții de inundație a caminului de vacuum.

Unitatea de control Flovac este rezistentă la îngheț datorită absorbirii condesului la fiecare deschidere a vanei de vacuum, evitându-se funcționarea necorespunzătoare, pe timp de iarnă, a vanelor de vacuum.

Toate componentele unității de control Flovac sunt rezistente la coroziune.

Unitatea de control are posibilitatea de a regla cu ușurință timpul de deschidere a vanei pentru patrunderea ciclului de aer necesar pentru funcționarea vanei.

Unitatea de control Flovac necesită întreținere minimă, este ușor de reconstruit și are durată lungă de viață.

Unitatea de control Flovac nu poate activa vana de vacuum fară existența presiunii de vacuum în sistemul de conducte.