Login Form

FLOVAC 2"

 

FLOVAC 2" - Vana de vacuum cu piston, tip FV50 - destinată în special instalării în sisteme de canalizare cu vacuum existente, proiectate să funcționeze cu vane de vacuum de 2"

Caracteristici

Vana cu piston cu  tehnologie solidă, fără membrană care să necesite înlocuirea periodic.

 

2019 Ventil 2 Zoll

 

Eficiența designului

Vana de vacuum Flovac 2" permite trecerea unei sfere de 55 mm, cea mai mare trecere existentă pe piața în categoria vanelor de 2". Alături de cel mai mare corp Y disponibil duce la eficiența ridicată a sistemului dumneavoastră de vacuum și a limitării șanselor de blocaj.

Mentenanță ușoară

Vana de vacuum Flovac 2"nu necesită unelte speciale pentru desfășurarea lucrărilor de mentenanță. Separarea părții superioare, cu piston, de corpul Y sau partea inferioară a vanei este la fel de ușoară ca și la fratele mai mare, vana de vacuum Flovac 3", prin deșurubarea părții superioare de corpul Y fără utilizarea de unelte.

Compatibilitate

Vana de vacuum Flovac 2" poate fi montată în toate instalațiile existente fără a fi necesare ajustări speciale, ceea ce înseamnă timp foarte redus pentru înlocuire.

Monitorizare

Vana de vacuum Flovac 2" este dotată standard cu un magnet în interior pentru a putea monitoriza performanțele vanei de vacuum.